Buitenschoolse begeleiding

Naschoolse begeleiding

Wij bieden specialistische begeleiding in kleine groepen, zodat ouders kunnen blijven werken en daarnaast de ontwikkeling van de kinderen kan worden bevorderd.

In samenspraak met de ouders wordt er gewerkt aan de hand van persoonlijke leerdoelen. Het aangaan van sociale contacten, het bevorderen van de zelfredzaamheid en het reguleren van emoties staan hier bijvoorbeeld bij centraal.

Door middel van het ervaringsgericht leren, worden de kinderen bekend met hun talenten en bouwen zij aan zelfvertrouwen. Er zijn verschillende groepen in de leeftijd tot 14 jaar.

Zaterdag begeleiding

De Jonge Ontdekker biedt iedere week, o.a. ter ontlasting van de thuissituatie, zaterdag begeleiding aan. Tijdens deze zaterdagen bieden wij de kinderen een veilige en ontspannen plek aan met een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en waar hun interesses liggen.

Binnen een positieve sfeer ondersteunen wij de kinderen spelenderwijs bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. De activiteiten en workshops die wij op deze zaterdagen aanbieden, zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen.

Naast de activiteiten is er tijdens de zaterdag begeleiding ruimte om zelfstandig te spelen, samen iets te ondernemen en uit te rusten.

Vakantie begeleiding

Tijdens deze vakantiedagen bieden wij de kinderen een veilige en ontspannen plek aan met een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en waar hun interesses liggen. Binnen een positieve sfeer ondersteunen wij de kinderen spelenderwijs bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

De activiteiten en workshops die wij op deze vakantiedagen aanbieden, zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Naast de activiteiten is er tijdens de vakantiebegeleiding ruimte om zelfstandig te spelen, samen iets te ondernemen, en uit te rusten.

Verzenden