Kwaliteit

Onze gouden regels

Veiligheid
Veiligheid staat bovenaan wat ons betreft! De omgeving en onze manier van werken moet veilig zijn voor kinderen, ouders en medewerkers.

Passie
Met plezier naar je werk gaan vinden wij niet genoeg. Nee, onze medewerkers hebben passie voor het vak! Zij staan ’s ochtends op met een brede glimlach omdat ze kinderen weer een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Dát vinden wij belangrijk! Plezier uitstralen, humor, creativiteit: het zijn zomaar een paar begrippen die je terugziet bij onze medewerkers.

Gastvrijheid
Er is altijd aandacht voor de kinderen, voor jou als ouder en elkaar. ‘Alles kan totdat blijkt dat het niet meer kan,’ is ons uitgangspunt. Dat zie je terug bij onze medewerkers. Die zijn niet alleen zeer betrokken bij jou als ouder, maar ook bij iemand die onverwacht langskomt of een kind dat naar het voortgezet onderwijs is gegaan en even een praatje wil maken. We maken het regelmatig mee en iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar!

Innovatie
Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen. Onze medewerkers betrekken we bij het innovatieproces en werken mee aan verbeteringsprocessen.

Kids Lodge Academy

Om je kind opvang van goede kwaliteit te bieden, is het nodig ons personeel continu bij te scholen en hen de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van onze Kids Lodge academy. De Kids Lodge academy biedt verschillende programma’s aan die aansluiten op de inhoud van de functie en de nodige vaardigheden.

Behaalde certificaten:

Gezond & Veilig

Ons topteam

Team Innovatie

Een bron van inspiratie

Team Mini

4 en 5 jaar

Saskia

Orthopedagoog

Team Junior

6, 7 en 8 jaar

Leony

Coach & Beleidsmedewerker

Team Senior

9 jaar en ouder

Team KDV

0 tot 4 jaar

Team Sport

Kinderfeestjes, zwemles, aquafit en nog veel meer

Team IJsselstein

Team IJsselstein

Pedagogisch beleid

Waar staan we voor, wat vinden wij belangrijk en wat is onze basis?

Lees het hier!

Verzenden