Vacature

Medewerker Zorgadministratie/Backoffice

Onze collega Eva verzorgt vol enthousiasme onze zorgadministratie, maar duikt weer een masterstudie in. Uiteraard vertrekt ze niet voordat ze jou goed heeft ingewerkt. Zie jij jezelf als medewerker zorgadministratie binnen een jeugdhulp omgeving? Kom dan kennismaken met De Jonge Ontdekker!

De Jonge Ontdekker in Houten biedt begeleiding aan kinderen tussen de 4 en 14 jaar die behoefte hebben aan extra ondersteuning in hun ontwikkeling. (Kinderen met ADHD, ASS of met een zorgvraag).

De Jonge Ontdekker zoekt:

Medewerker Zorgadministratie/Backoffice
(24 uur per week, werkdagen in overleg)

 

Wat ga je doen?

Als medewerker zorgadministratie  draag je zorg voor het verzamelen, invoeren, controleren en muteren van gegevens van zorg, inclusief de maandelijkse facturatie.

Daarnaast ondersteun je de teamleiders en draag je zorg voor een efficiënte planning van in-, door- en uitstroom van kinderen door het controleren en aanvullen van documenten, muteren van gegevens in zorgadministratiesysteem ONS en signaleer je afwijkingen binnen het zorgadministratiesysteem. Daarnaast doe je nog veel meer:

 • Bewaken van de voortgang van de beschikkingen/indicaties en het verwerken daarvan in het zorgadministratiesysteem.
 • Administratief ondersteunen van teamleiders bij de planning/vakanties.
 • Verder ontwikkelen van onze backoffice en het opvolgen van bijbehorende werkzaamheden.
 • Initiëren van verbetering rondom bedrijfsprocessen.
 • Maken van managementrapportages vanuit ons zorgadministratiesysteem.

Wat verwachten we van jou?

Als backoffice medewerker zorg je ervoor dat de administratieve processen op orde zijn, begeleid, faciliteer en spar je regelmatig met de teamleiders. Je weet als geen ander hoe belangrijk een goede verbinding met de manager en teamleiders is. Je weet de juiste prioriteiten te stellen door overzicht te bewaren.  Daarnaast ben je flexibel, accuraat en beschik je over goede communicatieve-, sociale- en schrijfvaardigheden.

Wat breng je nog meer mee?

 • Min. MBO werk- en denkniveau 4.
 • Ervaring in (zorg)administratie.
 • Kennis van verschillende systemen ter ondersteuning aan de zorgadministratie (NEDAP applicatiebeheer, Vecozo (berichtenverkeer) gaan wij je bijbrengen.
 • Kennis van zorgadministratie ONS is fijn, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

De Jonge Ontdekker biedt een afwisselende baan als Medewerker Zorgadministratie binnen een enthousiast en informeel team van bevlogen professionals waar je een belangrijke rol kunt spelen in een lerende organisatie waarin samenwerkingsvaardigheden, autonomie en talentontwikkeling belangrijke waarden zijn. Er wordt actief voorzien in coaching en scholing.

Daarnaast bieden we je een:

 • Een contract van 24 uur voor de functie van medewerker zorgadministratie voor een jaar met uitzicht op verlenging; het aantal uren per week en werkdagen is bespreekbaar.
 • Je word ingeschaald op basis van opleiding en ervaring in schaal 6 conform CAO Jeugdzorg (min. € 2.527,50 – € 3.593,51). In juli kan je een verhoging van 2,25% verwachten en in maart 2025 minimaal 3%.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten.
 • 8 % vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3 % conform Cao-jeugdzorg.
 • Pensioenregeling conform Cao-jeugdzorg; (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
 • Tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering van € 20,00 bruto per maand.

Kortom; een baan binnen een leuk team waar je een belangrijke rol kunt spelen in de levens van de kinderen.

Hebben wij je enthousiast weten te maken voor onze organisatie en herken je jezelf in dit profiel, aarzel dan niet en stuur je motivatie en CV naar personeel@dejongeontdekker.nl. Voor meer informatie over De Jonge Ontdekker kun je terecht op onze website www.dejongeontdekker.nl of neem contact op met Ans van Wijk, manager, tel. 030-7271160.

 

 

Verzenden