Vacature

Medewerker financiële- en HR administratie

Zoek je een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, ben je een team-player die graag ondersteunt en nauwkeurig en oplossingsgericht werkt en weet jij veel van financiële- en HR administratie? Kom dan kennismaken met De Jonge Ontdekker! De Jonge Ontdekker in Houten biedt (onderwijs)begeleiding aan kinderen tussen de 4 en 14 jaar die behoefte hebben aan extra ondersteuning in hun ontwikkeling. (Kinderen met ADHD, ASS of met een zorgvraag).

                     

Wat ga je doen?

Als medewerker financiële- en HR administratie draag je zorg voor een accurate verwerking van de financiële gegevens en de personele- en salarismutaties, zodanig dat gegevens correct, actueel en tijdig zijn opgenomen in de daarvoor bestemde systemen.

Je zorgt voor de betalingen aan crediteuren, je boekt facturen in, zet je zet betalingen klaar, vervolgens verstrek je financiële informatie aan de manager met betrekking tot de financiële positie van De Jonge Ontdekker. Daarnaast ondersteun je de HR adviseur in administratieve taken, zoals het invoeren van personele mutaties, het (samen met de HR adviseur) controleren van de salarisrun, genereren van managementinformatie, coördineren van interne opleidingen, bewaken van administratieve processen omtrent indiensttredingen, aanvragen VOG, beheren van ziek- en hersteldmeldingen, aangiften verzorgen voor PAWW en Pensioenfonds, up to date houden van personeelsdossiers.

Wat verwachten we van jou?

Als medewerker financiële- en HR administratie zorg je ervoor dat de administratieve processen op orde zijn en werk je nauw samen met de manager, HR adviseur, Teamleiders en de medewerker zorgadministratie. Je weet de juiste prioriteiten te stellen door overzicht te bewaren. Daarnaast ben je flexibel, accuraat en communicatief sterk. Je vindt het fijn om samen te werken, maar draagt ook graag eigen verantwoordelijkheid.

Wat breng je nog meer mee?

  • MBO werk- en denkniveau 4
  • Ervaring in financiële- en salarisadministratie
  • Kennis van verschillende systemen ter ondersteuning aan de financiële administratie (Exact, Basecone) en salarisadministratie (kennis van personeelsinformatiesysteem AFAS t.b.v. de personele- en salarisadministratie is een pré.)

Wat bieden wij jou?

De Jonge Ontdekker biedt een afwisselende baan als Medewerker Financiële- en HR administratie binnen een enthousiast en informeel team van bevlogen professionals waar je een belangrijke rol kunt spelen in een lerende organisatie waarin samenwerkingsvaardigheden, autonomie en talentontwikkeling belangrijke waarden zijn. Daarnaast bieden we je een:

  • Een contract van 16-20 uur voor een jaar met uitzicht op verlenging; Het aantal uren per week en werkdagen is bespreekbaar.
  • Marktconform salaris volgens de CAO Jeugdzorg. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring in schaal 6;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten;
  • 8 % vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3 % conform Cao-jeugdzorg;
  • Pensioenregeling conform Cao-jeugdzorg; (Pensioenfonds Zorg en Welzijn);
  • Tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering van € 20,00 bruto per maand.

Kortom; een baan binnen een leuk en hecht team waar je een belangrijke rol kunt spelen in de levens van de kinderen.

Hebben wij je enthousiast weten te maken voor onze organisatie en herken je jezelf in dit profiel, aarzel dan niet en stuur je motivatie en CV naar personeel@dejongeontdekker.nl. Voor meer informatie over De Jonge Ontdekker kun je terecht op onze website www.dejongeontdekker.nl of neem contact op met Ans van Wijk, manager, tel. 030-7271160.

 

 

Verzenden