Vacature

Enthousiaste stagiaires jeugdzorg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires voor onderwijsbegeleiding (in de ochtend) en/of naschoolse begeleiding (in de middag) binnen de jeugdzorg.

Ben jij een geduldige, energieke en assertieve stagiaire en ben je geïnteresseerd in het werken met de doelgroep complexe problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Jonge Ontdekker kan jou de handvatten bieden om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat jij het beste in onze kinderen naar boven haalt! De Jonge Ontdekker biedt begeleiding aan kinderen tussen de 4 en 14 jaar die behoefte hebben aan extra ondersteuning in hun ontwikkeling. Kinderen met ADHD, ASS of ODD met een zorgvraag ontvangen begeleiding in de school, thuis of op locatie / bij o.a. vrijetijdsbesteding.

Wil jij graag ervaring opdoen binnen de jeugdzorg in het helpen om de kinderen zo zelfredzaam en zelfstandig mogelijk te maken, dan ben jij bij ons op de juiste plek! Wij begeleiden de kinderen in het onderwijs en vangen ze op na schooltijd.

Je kunt hier dus een belangrijke rol spelen in de levens van de kinderen. Wij zien stagiaires als volwaardige collega’s en streven er naar om je aan het eind van het jaar zo zelfstandig mogelijk als jong professional te laten functioneren binnen de organisatie. Om in aanmerking te komen voor een stageplaats hebben wij de volgende wensen:

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Pedagogiek / Social Work, SPH of
  vergelijkbaar, of MBO begeleider specifieke doelgroepen;
 • Je loopt bij voorkeur een jaar stage bij ons. Dit in verband met de doelgroep waar
  we mee werken, daar is behoefte aan structuur en regelmaat;
 • Je wilt graag ervaring opdoen met de doelgroep ASS, ADHD, ODD en andere
  gedragsproblematiek;
 • Je bent enthousiast, positief en een teamplayer.

Hebben wij je enthousiast weten te maken voor onze organisatie en herken je jezelf in dit profiel, aarzel dan niet en stuur een mail naar personeel@dejongeontdekker.nl en voeg hier het volgende aan toe

 • Recent CV
 • Motivatie (Met o.a. waarom je denkt dat deze functie en onze organisatie zo goed bij jou past)

Voor meer informatie over De Jonge Ontdekker kun je terecht op onze website www.dejongeontdekker.nlof neem contact op met Ans van Wijk, manager, tel. 030-7271160.

Verzenden