Communicatie

De laatste 15 minuten kijken

De laatste 15 minuten van iedere zwemles kun je een kijkje nemen in het zwembad (niet verplicht). De docent laat zien wat de kinderen hebben geoefend en geeft de kinderen (positieve) feedback. Zo blijf je op de hoogte van de vorderingen van jouw kind.

Vragen over de zwemlessen van je kind kun je op een kaartje schrijven en ophangen op het vragenbord in het restaurant (bij de docent van je kind). U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Via e-mail wordt op de hoogte gehouden van veranderingen, vakanties en upgradelessen. Ontvang je geen mail? Controleer dan of wij het goede mailadres hebben genoteerd. Soms komt onze e-mail bij ‘ongewenste mail’ terecht.

Inhalen, ziekte en wijzigingen

Gemiste zwemlessen kunnen niet worden ingehaald, er volgt geen restitutie van het lesgeld. Wanneer uw kind ziek is en voor een langere tijd niet kan zwemmen, horen we dit graag via een e-mail naar info@sportlodge.nl. Bij een ziekteperiode van drie weken of langer kunt u de kosten voor de gemiste lessen terugkrijgen. Hiervoor is wel een doktersverklaring nodig, en moet uw kind schriftelijk beter zijn gemeld.

Op nationale feestdagen gaan de zwemlessen niet door. De kosten voor deze lessen worden verrekend via de automatische incasso. Tijdens de schoolvakanties gaan de zwemlessen wel door.

Wilt u iets veranderen in de zwemlessen, bijvoorbeeld een andere dag of van eenmaal naar tweemaal per week zwemmen? Stuur dan graag een e-mail naar info@sportlodge.nl.

Verzenden