Vrienden van Kids Lodge

De Jonge Ontdekker

De Jonge Ontdekker is een onderdeel van Kids Lodge.

Bij de Jonge Ontdekker worden kinderen met bijvoorbeeld ADHD, ASS, ODD of andere zorgbehoeften begeleid in hun sociale, emotionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij op locatie Draaibrug 1 in Houten.

Wij bieden 1 op 1 begeleiding, dagbegeleiding, naschoolse begeleiding, zaterdagbegeleiding en vakantiebegeleiding aan. Ook bieden wij school- en thuis begeleiding. Wil je meer weten over de mogelijkheden? www.dejongeontdekker.nl

Zowel de Jonge Ontdekker als Kids Lodge maken gebruik van de orthopedagoog die in dienst is bij de Jonge Ontdekker.

Dagverse maaltijd voor ouders

Om ervoor te zorgen dat niet alleen de kids, maar ook papa’s en/of mama’s, van een heerlijke dagverse maaltijd kunnen genieten, bieden wij de Catering Service van De Ridder aan. Het menu wordt maandelijks op onze social media geplaatst. Heb je het menu gemist? Stuur ons dan even een mailtje!
Elke dinsdag en donderdag is het mogelijk om een verse maaltijd mee naar huis te nemen, makkelijk en nog lekker ook!

Maaltijden voor dinsdag kun je op vrijdag voor 12 uur doorgeven. Maaltijden voor donderdag moeten voor maandag 12 uur binnen zijn. Een maaltijd kost 5,75 euro. Je kunt je opgeven via: info@kidslodge.nl

www.cateringderidder.nl

Pixelhouse & Arma fotografie

Die mooie sfeerbeelden maken we natuurlijk niet zelf.

Arma van Armafotografie neemt jullie mee in de wereld van Kids Lodge en fotografeert regelmatig alle activiteiten die terug te zien zijn op social media en onze website.

Pixelhouse laat jullie zien hoe een dag bij Kids Lodge eruit ziet en neemt jullie mee in de belevingswereld van het kind.

 

Individuele coaching

Onze teamleiders en managers worden gecoacht door Scout:

“Vanuit oprechte interesse in de mens en organisatie een bijdrage mogen leveren. Dat is waar wij bij Scout voor staan. Dit doen we onder andere door coachingstrajecten. Door samen te werken en ondernemend gedrag te stimuleren, te werken vanuit een duidelijke visie met behoud van eigenheid en cultuur en altijd naar een concreet resultaat.”

 

Verzenden